Asunnon hakeminen

Asukasvalinta ja hakemukset

Asukasvalinnat Lammen Asuntojen vuokra-asuntoihin tekee isännöitsijä. Hakulomakkeita saa isännöitsijäntoimistosta tai Juvan kunnanviraston ala-aulassa olevasta yhteispalvelupisteestä. Lomakkeen voi myös tulostaa alla olevasta linkistä. Täytä hakemus huolellisesti ja toimita se liitteineen ja allekirjoitettuna Lammen Asuntojen toimistoon. Hakemus on voimassa kolme (3) kuukautta. Sopivan asunnon vapautuessa otamme sinuun yhteyttä. Lisätietoja asunnon hakemisesta saat tarvittaessa isännöitsijältä.

Toimiston käyntiosoite:

Juvantie 13, 51900 JUVA

Toimiston postiosoite:

Lammen Asunnot
Juvantie 13
51900 JUVA

Puhelin:
0400 214 127

Täytä sähköinen asuntohakemus

Asukasvalinnan perusteet

Asukasvalinnoissa noudatetaan Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen ohjeita arava- ja korkotukivuokra-asuntojen asukasvalinnasta. Valintaperusteina ovat hakijaruokakunnan asunnontarve, varallisuus ja tulot. Hakijoiden toiveita mm. asunnon tyypin ja sijainnin suhteen pyritään ottamaan huomioon mahdollisuuksien mukaan.

Asukasvalinnoissa huomioidaan myös hakijan asumishistoria Lammen Asuntojen asunnoissa. Mikäli yhtiöllä on hakijalta aikaisemmasta vuokrasuhteesta johtuvia vuokra- tai muita saatavia, ei uutta vuokrasopimusta tehdä ennen kuin vanhat vuokra- ym. velat perintäkuluineen on maksettu yhtiölle. Asumishäiriöiden takia häädön saaneelle hakijalle ei myönnetä uutta asuntoa.

Etusija asukasvalinnoissa on juvalaisilla ja Juvalle töihin tai opiskelemaan tulevilla hakijoilla. Hakijoiden luottotiedot tarkistetaan.

Vakuusmaksu

Lammen Asuntojen asunnoissa on käytössä vakuusmaksu, joka on yhden kuukauden vuokran suuruinen. Vakuusmaksun tulee olla maksettuna yhtiön tilille ennen asunnon avainten luovutusta. Vakuusmaksu palautetaan vuokralaiselle vuokrasopimuksen päätyttyä, mikäli kaikki vastuut ja velvoitteet on sopimuksen mukaisesti hoidettu. Vakuusmaksulle ei makseta korkoa.